ARRANGEMENTSPLANLEGGING

Gjør arrangementet til en suksess med god planlegging

Et vellykket arrangement
Gjør arrangementet deres til en suksess ved å fokusere på både planlegging i forkant og et grundig etterarbeid. Kriteriet for suksess er å gi en god opplevelse til besøkende på dagen og å sørge for at besøkende kommer tilbake.

Suksess med Bridgens Dag avhenger av at så mange mennesker som mulig får en god opplevelse og i etterkant ønsker å bli medlem av klubben og Norsk Bridgeforbund.

Bruk våre hjelpemidler og verktøy
Vi har laget en rekke hjelpemidler og verktøy du kan bruke i planleggingen av ditt event. Du finner disse nedenfor. Hjelpemidlene og verktøyene er laget med tanke på før-, under- og etterarbeid.

Verktøyene er en guide til forløpet, aktivitetskalenderen kan fylles med oppgaver, tidspunkt og roller, manus til selve dagen slik at alle kjenner sin rolle og en flyer som kan gis til besøkende. Dermed vet de hva neste skritt er, og går ikke videre uten å vite hvordan de kan komme i kontakt med dere igjen.

Bli inspirert av andre klubber
Danmarks Bridgeforbund har vært så vennlig å dele deres Bridgens Dag – materiale med oss. Dette kan dere bruke til å la dere inspirere. Nederst på siden kan du blant annet se hvordan Svendborg Bridgeklub har planlagt dagen tidligere, og se «Takk for i dag» – brosjyrer fra både Havdrup Bridgeklub og Nyborg Bridgeklub samt et skriv fra Herning Bridgeklub om bridge og deres klubb.

INSPIRASJON FRA ANDRE KLUBBER

SE OGSÅ VÅRE ANDRE HJELPEMIDLER OG VERKTØY

GOD KOMMUNIKASJON

Bli god til å fortelle historien om bridgeklubben din

PRESSEARBEID

Gjør lokalpressen interessert i klubben din

BILDEARKIV

Gode bilder til fortellingen om Bridgens Dag

Start typing and press Enter to search